Албански и швейцарски съдийски бригади на реваншите на Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948 в Европа


Албански и швейцарски съдийски бригади на реваншите на Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948 в Европа
Снимка: WinBet Affiliates

1751 0

Съдийската комисия към УЕФА определи бригадите, които ще ръководят реваншите на българските тимове от втория предварителен кръг на третия по сила европейски турнир - Лига на конференциите.

Реферите, които ще отговарят за Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948

Изцяло албанска бригада, ръководена от Юджин Джая ще отговаря за срещата между ФКСБ и ЦСКА 1948 в Румъния на 3 август. Помощници на 33-годишния рефер, който е избран за съдия номер 1 в Албания през 2022 година, ще бъдат Нертил Брегаси и Арбър Пема, а четвърти арбитър е Емануела Руста.

Срещата между Левски и македонския Шкупи на "Георги Аспарухов" на 3 август пък ще бъде поверена на швейцарска бригада, начело с Лионел Чуди. На главния арбитър пък ще помагат Беким Зогай и Гийом Мер, а четвърти арбитър е Лукас Фендрих. Самият Чуди е бил четвърти рефер на мача между ЦСКА - Зоря (Луганкс) от Лига Европа през 2019 година.

За гостуването на ЦСКА на Сепси в Румъния ще отговаря албанска бригада, която ще е оглавена от 40-годишния Елдориян Хамити, който до момента никога не е ръководил среща на български тим. Сънародниците му Денис Реджа и Еринд Бургу ще маркират засадите от страни, а четвърти съдия е Ерион Бастари.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ноа Сонко Сундберг разясни за трансфера си от Левски в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички