Теренът за Левски - Шкупи е в ужасно състояние само месец, след като е бил ремонтиран (ВИДЕО)


Теренът за Левски - Шкупи е в ужасно състояние само месец, след като е бил ремонтиран (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски: levski.bg

2555 0

Левски гостува днес на Шкупи на стадион "Тодор Проески" в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Нещото, което обаче направи впечатление още от пристигането на отбора е състоянието на тревата.

Ще повлияе ли на качеството на игра?

Това може да се окаже голям проблем по време на срещата и най-вече за качеството на двубоя. В Македония също отбелязват, като и не пропускат да съобщят за оплакванията от страна на Левски за настилката.

След като направиха вечерната тренировка преди утрешния мач с Шкупи от 2-ия кръг на Лигата на конференциите, футболистите и треньорският щаб на Левски имаха сериозни забележки към състоянието на тревата на най-големия ни стадион.

Въпреки че тревата беше напълно възстановена за юнските квалификации на националния ни отбор, месец по-късно теренът е в ужасно състояние", пишат в Северна Македония. Освен това там сериозно използват политическото напрежение между двете страни, като припомниха филм, предизвикал скандал, както и определиха, че Левски е сред най-мразените отбори в Скопие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички