Топузаков се загледа във Втора лига и призна: Имаме най-големите таланти (ВИДЕО)


Топузаков се загледа във Втора лига и призна: Имаме най-големите таланти (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

2259 0

Новият директор в школата на Левски - Елин Топузаков, говори пред клубната телевизия на "сините". Той призна, че не е имал колебания около поста си в клуба, тъй като винаги е бил насреща на "Герена".

Топчо е сигурен, че Левски успява да привлече най-големите футболни таланти от цялата страна, но сега иска те да се приближат максимално до мъжкия футбол. 

Поради тази причина Топузаков се надява скоро дубълът на Левски да заиграе във второто ниво на родния футбол, след като същестуването му бе подновено миналия сезон. Тогава той се подвизаваше по терените на Югозападната Трета лига.

Мнението на Топузаков

"Не съм имал колебания никога, когато става въпрос за Левски - съм приемал винаги импулсивно, защото го дължа на клуба. Това е нещо ново за мен, което се надявам с екипа от треньори, с които се познаваме добре, да работим единствено в насока да вадим нови и нови таланти от школата, които един ден да заиграят в първия отбор".

"Винаги академията е произвеждала играчи за мъжкия футбол. Не можем да се оплачем, че липсват таланти в България и в частност в Левски. Мисля, че успяваме да привлечем най-добрите в нашата школа. С условията и работата в школата, която извършваме ежедневно, сме на най-високото стъпало в България.

От догодина трябва да бъдем още по-близко до първия отбор. Имаме намерения да участваме във Втора лига, където ще е още по-близо до динамиката и интензитета на мъжкия отбор и футбола в Първа лига и тези подрастващи таланти да бъдат подготвени, готови да се интегрират в първия отбор и най-високото ниво на представителния футбол", обясни Топузаков в част от интервюто си.  

Вижте двете звезди на ЦСКА 1948, които не са на разположение за битката с Левски!

Чуйте във видеото цялото интервю на Топузаков пред клубната телевизия:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички