Левски в групите на Лигата на конференциите? Елин Топузаков посочи 3 необходими неща, за да се случи


Левски в групите на Лигата на конференциите? Елин Топузаков посочи 3 необходими неща, за да се случи
Снимка: Levski.bg

5214 0

Бившият наставник на Левски и настоящ директор на детско-юношеската школа в клуба - Елин Топузаков, даде интервю, в което коментира любопитни теми. Топчо бе запитан и какви шансове имат "сините" да попаднат в груповата фаза в Лигата на конференциите.

За втория квалификационен кръг отборът извади голям късмет и се размина с Фенербахче и ПАОК, като вместо това ще срещне победителя от двойката Хегелман или Шкупи. Въпреки това Топузаков предупреди, че няма лесен съперник. Освен това той посочи и кои 3 фактора трябва да са налични, за да може Левски да играе в групите.

"Клишето, че няма лесен противник е вярно и отговаря на истината. В днешно време няма лесни съперници и мачове и Левски трябва да направи всичко възможно да изглежда добре и в двата мача и да продължим в следващият кръг на турнира.

Всичко е възможно да се случи! Много зависи от съперниците, с които отборът ще играе и от моментната форма. Това зависи и от спортния шанс, и от представянето на играчите. Това е една съвкупност от елементи, които трябва да се случат, за да има успехи и дано Левски да се класира в груповата фаза" - сподели Топузаков за "Мач Телеграф". Междувременно стана ясно, че Валери Божинов започна треньорски курс в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички