Илиана Раева с огромен призив към "синя" България, обеща гласът ѝ много скоро да се чуе


Илиана Раева с огромен призив към "синя" България, обеща гласът ѝ много скоро да се чуе
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2372 0

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, защити своя съпруг - мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, след атаката на "сините" фенове срещу управата на клуба.

Илиана Раева използва социалната мрежа "Facebook", където сподели коментар на привърженика Любомир Яшев, който участва в най-различни кампании за спасяването на "синия" клуб. Президентът на БФХГ още заяви, че нейното семейство е постоянно малтретирано.

"ВАЖНО‼️

Нека го прочетат многобройните сини фенове, политиците ни, хората от институциите!

Понеже семейството ни е постоянно малтретирано, скоро ще чуете и моето мнение - ще бъде казано много високо и много публично. За начало само в България.

Прочетете един коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като верен, неорганизиран фен, участващ във всички кампании за спасяването на Левски:

"Повече от 10 години ФК.Левски е тероризиран от група маргинали,хора с големи амбиции,но нулева житейска и професионална реализация.Хора ,които не са управлявали дори етажна собственост са си поставили за цел с помощта на определени политически и криминални кръгове,да управляват,търгуват и определят клубната политика на най-обичания клуб в България. През годините бяха създадени ,,Тръст синя България”;Левски на Левскарите и превзет националния клуб на привържениците от вътре,с една единствена цел,гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран,узурпиран заглушен.През тези организации всяко ръководство бе шантажирано и изнудвано посредством хулигански прояви и апел за бойкот.Протест докато въпросните герои милеещи за синята идея не получиха акции,магазин,мърчедайзинг,охрана ,процент от билети. Господа сепаратисти време е вече да паднат маските и да си признаем,че вие разделяте а не обединявате.Вие мразите а не обичате,вашата основна цел е да има зависим Левски,не свободен и проспериращ. Вашите ментори ходят с анцунг и говорят на диалект,вашите господари са с богата криминална биография и минимален интелект.Вашата пропаганда е през съмнителни медийни канали ,обслужвани от журналисти готови за един таратор да предадат всичко свято. Господа отидете в клубната експозиция и вижте ,какви Левскари са се раждали,слава Бог ще се раждат,за най-голямо щастие не приличат на вас!!! П.П.Г-н Сираков,Г-н Борисов,дръжте далеч търговците от храма(Георги Аспарухов).Хора на , които са скъпи билетите и абонаментните карти,тези и без това влизат без пари са много под 1(един )процент.Вашият най-голям капитал е феноменът публиката на Левски,феномен описан от Смирненски,,От каруцар до Цар”От каруцар до цар ,от богат до просяк,от неграмотен до интелектуалец,всички ние подкрепяме Левски!!!

Феноменът Левски е описан дори от социалиста Вапцаров,гениалният поет обичащ десният отбор пише,,Монокълът златен,каскета е син”

Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината ,група футболни хулигани с корестни намерения,нямат никакво значение!!!", написа във Фейсбук Илиана Раева.

ВИЖТЕ ОЩЕ: НКП и "Левски на Левскарите" свалиха доверието си от Наско Сираков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички