Първо в SportLive! Нова звезда на ЦСКА 1948 пропуска сблъсъка с Левски


Първо в SportLive! Нова звезда на ЦСКА 1948 пропуска сблъсъка с Левски
Снимка: БГНЕС

3996 0

ЦСКА 1948 е пред угрозата да не използва последното си ново попълнение Рууни Ева за предстоящия сблъсък с Левски на старта на новия сезон в Efbet Лига, научи SportLive.bg. Двубоят е в събота, от 18:45 часа, на „Герена“. Припомняме, че и миналата кампания за „червените“ започна с двубой срещу „сините“, но домакински, спечелен с 1:0.

26-годишният нападател от Камерун е последното към момента ново попълнение в състава на треньора Атанас Рибарски. На практика той се обвърза с клуба преди 2 дни и едва ли ще има възможност да бъде картотекиран в БФС за толкова кратко време.

По наша информация от клуба работят усилено и правят всичко по силите си, за да уредят цялостния набор от необходими документи и той да е на линия още за двубоя с Левски. Шансовете  Рууни да бъде уреден с права до събота обаче са минимални.

Налице се и други кадрови проблеми за срещата на „Герена“. Извън сметките за събота е и голмайсторът и лидер на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев. Звездата на тима  е с травма в глезена след необмислено влизане на играч на Арис Солун в контролата между двата тима, спечелена с 2:0 от „червените“. Валентин Йосков също е с контузия и предстои да се изясни доколко сериозна е тя. Райън Бидунга все още не е готов да се завърне в игра.

Мисля, че от новопривлечените играчи единствено Рууни Ева няма да може да бъде уреден. Най-сериозен е проблемът с Ивайло Чочев. Получи доста сериозен удар в глезена. За мен това е напълно необмислено действие на футболист на Арис Солун. За съжаление във всяка една от срещите имаше подобни ситуации. Има го във футбола, но когато е в контролна среща, е извън всякаква футболна етика и колегиалност Надяваме се, че ще успее да се възстанови до мача с ФКСБ в Лигата на конференциите. Той е съвестно момче и ще положи всички усилия да се възстанови. На този етап проблемът се оказа по-сериозен, отколкото очаквах“, обяви пред SportLive.bg. треньорът Атанас Рибарски, който коментира и ситуацията около контузената звезда Ивайло Чочев.

Йосков също има проблем след  сходно влизане. Предстои да се изясни и при него до каква степен е увреждането. Бидунга вече напредва и се надявам в близките 2 седмици да влезе в отбора. Проблемите не са малко, но дано да се изчистят максимално бързо“, каза още специалистът относно кадровите проблеми в състава.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първи наряди за сезон 2023/24 в Първа лига: Кой ще свири дербито Левски - ЦСКА 1948?

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички