Томас Лафчис не вижда светлина в тунела за Левски скоро


Томас Лафчис не вижда светлина в тунела за Левски скоро

1745 0

Бившият президент на Левски от 90-те години Томас Лафчис заяви след загубата на "сините" от ЦСКА, че в момента разликата между двата отбора е голяма и подчерта, че вековният клуб едва ли ще излезе скоро от кризата:

"Разликата в класите е голяма. Това, което единствено ме радва, че публиката може да идва на стадиона. За мен не се очертава Левски скоро да излезе от тази криза, но това е шанс за младите футболисти, които да се доказват. Трябва да се качваш по-нагоре с всеки изминал мач. Надявам се в бъдеще да има финансова възможност за по-качествени футболисти".

Томас Лафчис каза и че юношите на Левски са по-качествени играчи от чужденците:

"Съвети не съм давал на Наско Сираков, споделяме същата болка и същата мъка. Първо, не трябва да има натиск към тези футболисти, не трябва да са стресирани. Нямат самочувствие, нямат стабилност, за да могат да показват тези качества, които могат. Трябва да се дава повече шансове на юношите, които са се борили за титли, а не посредствени футболисти, които се борят да не изпаднат. Юношите на Левски са по-качествени от такива играчи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички