Живко Миланов: Състоянието на Левски не е никак добро


Живко Миланов: Състоянието на Левски не е никак добро
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1509 0

Старши треньорът на Левски Живко Миланов призна, че отборът му е излязъл без самочувствие и увереност в мача с ЦСКА, който „сините” загубиха с 0:2.

„Мисля, че на отбора му липсваше увереност особено през първото полувреме. Действахме плахо, не искахме да играем с топката, което доведе до това да ни натиснат и да вкарат гол. Най-ниският на терена ни вкара гол с глава, недопустимо е да допуснеш човек пред себе си. Излязохме без самочувствие и увереност за такъв мач. Без агресия и увереност да се сбиеш в такъв мач, трудно може да вземеш такъв мач”, смята Миланов.

„През втората част бяхме по уверени и агресивни. Има и доста млади момчета, трябва да играят със самочувствие, за да вървят нагоре. Трябва да знаят, че в такива мачове трябва самочувствие. Валери Божинов има мускулен проблем от близо две седмици. Затова бе извън групата. Надявам се, ще направим всичко възможно момчетата да дадат максимума, за да спечелим това седмо място. Имаме хора, които се завръщат. Начо се завръща, днес на Жоро му излезе рамото. Имаме и други играчи, които се завръщат", констатира бившяти играч на Левски.

„След края на мача момчетата дадоха фланелките, отидох да говоря с феновете. Те искаха да знаят какво е бъдещето на клуба., На никого не му харесва, искаха да знаят какво е бъдещето. Не съм аз човекът, който да каже, има други хора за тази работа.За момента състоянието не е добро. Трябва момчетата да вдигнат главите и да доиграят сезона, а през лятото ще видим какво ще става”, каза още Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички