Най-ниският играч на ЦСКА забоде гол с глава на Левски


Най-ниският играч на ЦСКА забоде гол с глава на Левски
Снимка: LAP.BG

4750 0

Само 13 минути бяха необходими, за да падне гол в дербито Левски - ЦСКА, но е шокиращ начинът, по който "червените" успяха да поведат в резултата, и то без да бъде създаден реален сериозен натиск срещу защитата на съперника. 

След спокойни 10-ина минути в срещата на стадион "Васил Левски" възпитаниците на Любослав Пенев организираха добро нападение по лявото крило. Именно оттам идваха и най-сериозните опасности за Левски, след като Ивайло Найденов не получаваше никаква помощ срещу бързите играчи на "армейците". 

В 13' Енрике навърза трима играчи на Левски в близост до тъчлинията и аута, като успя да мушне топката между тях за Варела. Плеймейкърът беше оставен абсолютно сам и центрира перфектно топката в наказателното поле. Там най-ниският играч на терена Жул Кейта се внедри между Александров и Рерас, за да разпечата вратата на Микулич за 1:0. 

Рерас изглежда следеше внимателно действието на Кейта, но в последния момент го изпусна. В същото време и двамата играчи на Левски са с почти 20 сантиметра по-високи от фланговия ас на ЦСКА, който е най-ниският играч на терена - 1.68 метра! 

Как се развива дербито Левски - ЦСКА следете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички