Тити Папазов определи Павел Колев като "неподходящ човек" и заяви: Явно има спестени 70 000 лева


Тити Папазов определи Павел Колев като "неподходящ човек" и заяви: Явно има спестени 70 000 лева
Снимка: https://levski.bg/

5238 0

Вторият най-голям притежател на акции във футболния Левски - Тити Папазов, коментира всичко около договора с фирмата за екипи "Macron". Освен това, той не се изказа особено ласкаво за изпълнителния директор на "сините" Павел Колев. Думите му дойдоха, след като представителят на "Macron" за България - Георги Георгиев, сподели че с Павел Колев са се разбрали сделката да започне срещу 70 000 лева.

"Вероятно Павел Колев е имал някакви лични спестявания от 70 хиляди лева, които е щял да даде на клуба, за да тръгне сделката. Кога трябваше да бъдат преведени парите? Март месец ли? Не си си стиснал ръката с мен, а си си стиснал с неподходящия човек.

Искам тълкувание! Седем лъжи или седем неистини. Не са много хората, към които съм чувствал, че не съм коректен. Сбъркал съм с три месеца за началото на преговорите за екипировката. Ние сме бедните собственици. Тогава е имало богати собственици, които са имали огромни възможности да плащат неустойки. Твоята марка е на трето място. Никога не сме поставяли под съмнение качеството.

Има нещо много по-важно. Всеки ден влизам в счетоводството, поздравявам всички и пожелавам приятен ден. Тези хора са най-важните за Левски в моето съзнание. Те получават средни заплати за България и сега четири месеца не са получавали. Те са хората, за които мога да нося отговорност. Аз съм един от тях. Няма да допусна да се платят 140 000 лева. Не се срамувам.

Пред цяла България обещавам, че понасям цялата отговорност на сумата, която ще бъде платен като неустойка. Тя може да е 50 000 евро, може и да е по-малко. Днес представлявам Левски и трябва да държа ниво. Не мога да падна на твоето. Тези 50 000 евро, които са хипотетичната неустойка, няма да бъдат платени от Левски. Или ще направя така, те да бъдат покрити от бъдеща сделка, или ще го направят с мои контакти. Тази сума няма по никакъв начин да тежи и да бъде в разход на клуба" - сподели Тити пред "спортал".

А Наско Сираков призна, че Георги Тодоров все още не е взел и 1 лев, като освен това дори не е попитал на каква заплата ще е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички