Тити Папазов очаквал повече от феновете на Левски за абонаментните карти


Тити Папазов очаквал повече от феновете на Левски за абонаментните карти
Снимка: Оф. сайт на Левски

1426 0

Вторият най-голям притежател на акции във футболния Левски - Тити Папазов, говори за продажбата на абонаментни карти в клуба. Той сподели, че е очаквал повече от привържениците, като определи продажбите до този момент като "катастрофални".

"Кампанията върви катастрофално слабо. Или аз имам друго мислене и живея в друг свят. Когато започна кампанията бях сигурен, че Сектор Б... защото смятам, това е лично моя гледна точка, никой не ангажирам с нея, че 90 лв са 17 кутии цигари, които повечето пушачи изпушват за 17 дни в месеца. 90 лева струва годишната карта за сектор Б, което се падат между 18 и 20 мача.

Това прави 4,5 лв на мач. Мислех, че докато изляза от карантината, ще са продадени 5000 карти. Никой не може да ме убеди, че с тази численост, която имаме, защо не са продадени 17 000 карти. Това е най-прекия път към твоето желание да помогнеш. Това е най-чистият път" - заяви Папазов за "Нова".

Междувременно, стана ясно, че треньорът на Левски Георги Тодоров все още не е взимал нито 1 лев и дори не е попитал на каква заплата ще е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички