Сираков: Ще се опитаме и с малко пари да сме привлекателен за феновете тим


Сираков: Ще се опитаме и с малко пари да сме привлекателен за феновете тим
Снимка: Официален сайт на Левски

1436 0

Главният акционер в Левски Наско Сираков изрази притеснението си от факта, че немалка част от феновете на тима са обезверени. Той изрази увереност, че отборът през новия сезон, независимо дали ще е съставен само от юноши, или не, няма да бъде бит като "тъпан" от съперниците.

"Няма да ни бухат като тъпани. Няма да е лесно, но ще правим каквото е необходимо. Само отборът може да върне феновете и да изведе Левски от кризата. През 2004 година, като писахме прословутия "План 2007“, имахме отличен материал от 33 играчи, 90 процента от които бяха национали", отбеляза той за новия специализиран сайт за Левски, който трябва да бъде пуснат днес.

"Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Все пак, и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с много пари сме завършвали на седмо място. Ще се опитаме с много малко пари да бъдем привлекателен отбор за нашите привърженици", обеща Сираков. Според него единият от сериозните проблеми на клуба е, че има много обезверена маса от фенове. Той припомни, че през сезона на участие в Шампионска лига "сините" на полусезона са били на второ място с изоставане от 7 точки.

"И тогава средната посещаемост на домакинските мачове бе 9 хиляди човека. А сега какво? След една загуба и следва сериозен отлив от трибуните. Ще трябва много да работим за промяна на характера на публиката", завърши легендата-собственик. А кои неща, според треньора Георги Тодоров, трябва да се променят вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички