Играчите на Левски имат срок, в който да кажат дали остават


Играчите на Левски имат срок, в който да кажат дали остават
Снимка: Оф. сайт на Левски

1815 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров заяви, че в четвъртък ще стане ясно кои играчи си тръгват и кои остават. Това е срокът, който им е поставен, за да може след това "сините" да започнат същинската част от подготовката. Тодоров е категоричен, че ще се разчита предимно на юноши, но трябват и опитни около тях, за да се гради играта.

"Не мога да кажа кой ще си тръгва до четвъртък, повечето хора мислят, не е лесно за тях, не е лесно и за хората, които ръководят клуба. В тази ситуация след коронавируса, така че е много трудно в тоя период. Дано намерим средства, за да започнем да градим нещо. Абсолютна никаква цел не е поставена, първо да видим до четвъртък. Няма да се бърза, защото когато се бърза, обикновено се греши.

Със Сираков имаме еднакви виждания какви играчи трябва да играят. Крайно време е Левски да има политика, стабилност в селекцията, а не всяка година треньор да води 10 човека и после си заминава и друг обира негативите. И по отношение на договорите и с обвързване на резултатите, не е нормално само треньорът да отговаря", заяви Тодоров на пресконференция.

"Само с млади няма как да стане, ще трябват и опитни, то е ясно, да помагат. За всеки в момента, който тръгва мога да съжалявам, защото нямаме хора, но изборът е техен. Те преценяват кое е най-добре за тях, но, който остане мисля, че малко да се пооправят нещата ще направим отбор с основа за нещо здраво. За нещо, което след годините феновете да се радват. Ако трябва да сме честни, отборът в ШЛ почна да се гради от 1999 година. Стана след 5-6 години. Ще е радостно да поставим една основа здрава и когато се нормализират нещата, Левски да може да се радва на един добър отбор", допълни той.

Тодоров коментира и появилата се информация, че е плащано само на няколко играчи, които може да бъдат продадени. "Тази информация не е вярна, но наистина е клуба е платено в школата на треньорите и на служителите. И се създаде малко обстановка в съблекалнята, но на никой играч не е платено. Даже и сутринта имаше, ама вие сте взели заплати, а това не е вярно. В момента обстановката е супер, няма нищо общо с началото, когато дойдох. Надявам се атмосферата да стане и по-добре, защото така се гради отбор". А ето какъв призив да отправили Сираков и Папазов към играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички