Сираков: Георги Тодоров още не е взимал заплата и не пита каква ще е тя


Сираков: Георги Тодоров още не е взимал заплата и не пита каква ще е тя
Снимка: Официален сайт на Левски

1688 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков разкри, че треньорът Георги Тодоров не е получавал заплата, откакто замени Петър Хубчев. Наставникът обаче все още не е обелил и една дума за размера на възнаграждението си. По всичко личи, че той ще води "сините" през следващия сезон.

"В тези тежки времена това е много честно и достойно поведение от негова страна. Постоянно ме питат за треньор, но аз изобщо не мисля по този въпрос. Имам много причини да се спра на Тодоров. Познаваме се от толкова години, той много добре знае изискванията ми и концепцията ми за играта, какви футболисти харесвам и какъв стил искам", обяви Сираков за сайта levski365.com, който се очаква да тръгне днес.

"Ще действаме здраво, въпреки финансовата криза. Все пак и при златен дъжд Левски имаше непрекъснати провали. И с много пари сме завършвали на седмо място. Ще се опитаме с много малко пари да бъдем привлекателен отбор за нашите привърженици", обеща главният акционер на "сините". А с кои играчи Тодоров преговаря за завръщане на "Герена" вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички