Тити Папазов: Нека г-н Божков даде най-големия подарък на Левски - свободата


Тити Папазов: Нека г-н Божков даде най-големия подарък на Левски - свободата

1309 0

Тити Папазов се появи на "Герена" и говори пред медиите, докато се състои срещата на Управителния съвет на Левски. Той призова Васил Божков, ако наблюдава случващото се, да направи най-големия подарък за "синия" клуб - да му връчи свободата.

"Ако г-н Божков следи какво се случва в държавата и няма финансова възможност, той има възможност да направи най-големия подарък на Левски. Нека първо той да подари свободата на Левски. Ако можеше, вероятно този проблем щеше да бъде решен отдавна. Не трябва да оставяме г-н Георги Попов на заден план" - започна Тити.

"В Дубай им е топло. Лично за себе си приемам това, което той казва като опция. Розовите очила са тук. Виждам добър знак. Не се сърдя на никого, нещо е променило неговото мнение. Ако за в бъдеще се налага на клуба пак да е в такава ситуация, може би е било правилно при какви условия и кой да бъде дарител. Дарението е доброволен акт. Най-често се случва на дечица и се включват хора да даряват. Това е моето мнение, позицията ще обяви УС. Поставихме условия да не е efbet. Появи се слух за тотото. Но ние, когато определяме какво не искаме, трябва да бъдем за пример" - допълни той.

"Трябва да има обективна причина защо да не бъдат приети тези пари. Чак толкова дискусии дарението на Делян Пеевски не е предизвикало. Тръст "Синя България" изрази несъгласие. Левски има много фракции, които могат изразяват мнение. Каузата ни е Левски да не фалира" - коментира той дарението на Пеевски.

Междувременно, синът на Тодор Батков излезе с въпрос към тръста: Пичове, знаете ли как се изкарва половин милион?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички