Синът на Батков към тръста: Пичове, знаете ли как се изкарва половин милион?!


Синът на Батков към тръста: Пичове, знаете ли как се изкарва половин милион?!
Снимка: New Lance Communications

5940 0

Синът на Тодор Батков, който носи същото име и фамилия, се изказа гневно по темата с дарението, което депутатът Делян Пеевски направи на Левски. Батков-младши разкритикува позицията на тръст "Синя България" да не искат дарението, тъй като е направено от депутата, който има противоречиво реноме в страната ни. Синът на бившия собственик на Левски попита членовете на тръста дали знаят как се изкарва половин милион лева и им препоръча да извадят пари, ако могат, а не декларации. Ето какво написа младият мъж във Фейсбук:

"Делян Пеевски дарил 500,000 лева на Левски - без условия, без бушони, без задни помисли. Лично. От негова фирма. ПОДАРЪК!

Тръст "Синя България" пишат статусчета, вместо да замълчат и да оценят жеста. Пеевски бил еди-какъв-си, не можело така. Пичове, вие знаете ли как се изкарва половин милион? Не знаете. Нито знаете как се дарява. Опашката от спонсори на Герена нещо я няма, но кандидат-шефовете са много - все със скъсани джобове и сърцераздирателни речи. Не трябвало да има зависимости, защото не трябвало. В професионалния боулинг няма зависимости, защото няма толкова безумни разходи. Ако не ви се гледа боулинг, а футбол - вадете пари, а не декларации.

Тръст "Синя България" не е посолство на Мелмак, а акционер в ПФК Левски АД. Вместо да пишат жалейки в социалните мрежи - да свикат Общо Събрание и да поемат отговорност - включително финансова. Докато това не стане всичко е лаф-мохабет и социални жалейки". А какво мислят за дарението шефът на НКП Степан Хиндлиян и Тити Папазов вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички