Хиндлиян: Всички застанахме зад Сираков, какво да избираме повече?


Хиндлиян: Всички застанахме зад Сираков, какво да избираме повече?
Снимка: Официален сайт на НКП на Левски

1553 0

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян, разкритикува Васил Божков за предложението му новият собственик на акциите на "сините" да бъде решен чрез електронно гласуване. Според него привържениците на столичния гранд вече са застанали зад кандидата за акциите и легенда на клуба Наско Сираков.

"Всички застанахме зад Наско Сираков – какво има да избираме повече? Левски не е картоф, който да се подава между някакви хора”, коментира Хиндлиян пред "Нова телевизия".

"Нямаме време – нека погледне и да не се подиграва. Опита се и се подигра с институцията на министър-председателя на гърба на Левски. Ако това ще е цената на Левски, нека ме употребяват", заяви пък другият кандидат за акциите - Константин Папазов-Тити.

"Ние сме победители – за да активираш Сираков и той след толкова много време да излезе, това е победа за всички. Изборите в този смисъл са проведени", обобщи Хиндлиян. А Папазов добави, че дори Кирил Домусчиев разбрал колко е необходим Левски и как всички отбори трябвало да се надяват клубът да продължи да съществува.

"Козовете продължават да са в ръцете на г-н Божков - той е решил да прави избори, не знам коя ще му е Централната избирателна комисия", каза още шефът на НКП, според който ако бързо се реши въпросът с акциите, няма да има нужда от по-сложни финансови еквилибристики. А какво казаха двамата за дарението на Делян Пеевски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички