Феновете на Левски разединени по въпроса кой да поеме акциите и как да се реши това


Феновете на Левски разединени по въпроса кой да поеме акциите и как да се реши това

1479 0

Привържениците на Левски не са единни в мнението си за това кой трябва да получи акциите на клуба от Васил Божков. Повечето от тях подкрепят "синята" легенда Наско Сираков, но има и такива, които са недоволни от негово изказване. "Синята" общност активно коментира казуса, след като тази сутрин Божков предложи електронно гласуване да определи кой да получи контролния пакет акции от него.

Преобладават мненията, че акциите трябва да бъдат връчени на Наско Сираков. Не са малко обаче и тези, които смятат, че подобно гласуване няма да бъде обективно, тъй като в него няма да участват само привърженици на Левски. Други критикуват Сираков за неговото определение за Бойко Борисов като най-добър и уважаван премиер в Европа, което поражда съмнения. Не са малко и феновете, които питат Божков дали ще продава акциите, или ще ги подарява. Други са на мнение, че фалитът е единственият достоен изход, а всичко друго си е чиста гавра. Коментари правят и привърженици на други клубове, според които Левски трябва да си плаща тока, водата и данъците и да не ощетява народа на България.

В последните дни Сираков изрази желание да приеме собствеността на клуба, а преди това готовност изрази и баскетболният треньор Константин Папазов. Вчера стана ясно, че Левски е получил дарение на стойност 500 хиляди лева от фирма „Интръст“ ЕАД, която е еднолична собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски.

На "Герена" спешно събират средства от дарения, тъй като клубът е изправен на ръба на фалита. Ръководството на "сините" обяви, че се нуждае от около 1,5 милиона лева в следващите няколко седмици, за да покрие най-належащите си задължения като заплати на футболисти и други дългове. А ето колко пари събраха феновете за по-малко от седмица. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички