Валери Симеонов: Толкова ли е важен Левски в момента? Божков подхвърля скандали


Валери Симеонов: Толкова ли е важен Левски в момента? Божков подхвърля скандали
Снимка: Министерски съвет

2955 0

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов изказа своето мнение по темата с Левски, която е "най-горещата" в страната в последно време. Той обаче смята, че има далеч по-важни неща в момента като здравето на хората и борбата с вируса. Освен това, призна, че не знае защо се обръща толкова внимание на Васил Божков.

"Левски е частен отбор, държавата може да помогне, но това не е първата задача, а първата задача трябва да бъде опазване живота и здравето на хората. Толкова ли е важен Левски в този момент?" - коментира Симеонов темата със "синия" клуб пред БНТ.

"Преекспонираме нищо. Какво носят на парче подхвърлени скандални новини от човек с обвинения. Хвърчащи бележки и едни SMS-и - това ли са новините на България? Има много по-важни теми в страната като ограничаване на заразата с коронавируса" - каза той по адрес на обвиненията на Васил Божков.

Божков е изключително активен в своята страница в социалната мрежа "Facebook" в последно време, където публикува по неговите думи доказателства срещу високопоставени личности у нас. Днес (20.05) Божков пусна анкета за бъдещето на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички