Тити Папазов назова "реалния спасител на Левски" и сподели: Ники Михайлов бе без заплата, трябва да играе


Тити Папазов назова "реалния спасител на Левски" и сподели: Ники Михайлов бе без заплата, трябва да играе
Снимка: Vladimir Stoyanov/ LAP.bg

11991 0

Президентът на баскетболния Левски Тити Папазов говори по време на съвместна пресконференция преди дебито между "сините" и ЦСКА - първо такова в баскетбола от 13 години насам. Въпреки това акцентът до голяма степен попадна върху футболния отбор на софийския клуб, като немалко от въпросите го насочваха именно натам.

Папазов коментира с кое е най-горд от престоя си във футболния Левски и посочи "реалния му спасител". "Ако с нещо съм горд за двете години, в които съм бил в Левски, това е договорът с Palms Bet. Господин Борисов не беше запознат с това, но подписахме със 70% по-висок договор. Palms Bet е реалнист спасител на Левски".

Тити отдели специално внимание и на Николай Михайлов, който дълго време бе капитан на "сините". Папазов вярва, че синът на Борислав Михайлов получава несправедливо отношение и заслужава да играе. Освен това посочи, че четири месеца е стоял в клуба без заплата.

"Ще благодаря на Ники Михайлов, защото игра 4 месеца без заплата. Затова ме боли, когато дадена грешка на даден човек прави такова отношение. Ники Михайлов е заслужава една грешка да го изважда от състава, защото през миналия сезон запази един куп сухи мрежи.

Изключително предателство е да се напада Palms Bet. Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го допусна" - сподели още Тити Папазов.

Преди това пък Тити Папазов сравни Наско Сираков с бивол и се отсече, че се надява Ивков да не го съди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички