Иво Ивков: Схемата в Левски е шизофренна, скоро може да си тръгна


Иво Ивков: Схемата в Левски е шизофренна, скоро може да си тръгна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5769 0

Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, хвърли поредната бомба на "Герена". Той разкри, че между него и останалите хора в ръководството на клуба има сериозни различия, които скоро могат да наложат напускането му.

Това се случи по време на продължилата над 3 часа среща в неделя (13.11) на Сдружение "Левски на левскарите". Именно през изминалия уикенд Ивков заяви за 

"Имаме принципни различия, не гледаме в една посока със собственика (Наско Сираков), с генералния спонсор и с колегите от Управителния и Надзорния съвет. Схемата е сбъркана изначално. Нарекох я шизофренна", заяви изпълнителният директор, цитиран от "БТА".

"Считам, че има конфликт на интереси в това да си спонсор, партньор и да искаш да управляваш. Скоро аз няма да виждам смисъл от моето присъствие на "Герена", ако това продължи така", допълни още юристът. Той не прикри и тежката финансова ситуация на "сините", като загатна, че феновете са заблудени да мислят, че всичко е наред.

"Водят се безсмислени спорове. Масово хората считат, че в Левски вече всичко е розово, всичко е ОК. Бяха направени такива внушения, но това не е така", каза Ивков.

Той коментира, че въпреки че са погасени над 4 млн. лева задължения към бивши играчи и треньори, това е твърде малко, за да оправи ситуацията в клуба. От информацията стана ясно и че разходите на надхвърлят 1 млн. лева месечно.

Ето още каква информация "сините" разкриха след Общото събрание на акционерите в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички