Георги Петков: Батков си изпати, Вуцов като мен обича да го псуват (ВИДЕО)


Георги Петков: Батков си изпати, Вуцов като мен обича да го псуват (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6766 0

Дългогодишният вратар на Славия - Георги Петков, даде любопитно интервю, след като бе гост на спортен подкаст. Той разказа пред БТВ за края му в Левски и дълголетието на терена, като не пропусна да разкаже малко "от кухнята" на "белите".

"Никога преди мач с Левски не давам интервю. Никога не съм искал да съм под светлината на прожекторите. Предпочитам да си върша работата на терена", обясни стражът в "За спорта без клишета".

Ветеранът се върна назад във времето и до периода си в Левски, когато приключва със "сините" след съмнения, че играе симулативно срещу Спортинг Лисабон:

"Тодор Батков е страхотен човек, винаги може да се разбереш с него, но тогава го подведоха. Имаше много съветници и си изпати. Тогава загубихме от Спортинг с 0:5, не минахме центъра… Най-добрите години на клуба бяха при него. Но аз не съм злопаметен. Простих и гледам напред", разказва вратарят.

46-годишният футболист продължава да е картотекиран, но мисията му е да помага на младите в Славия:

"Надявам се Светльо Вуцов да направи силен трансфер през зимата. Той се доказа и заслужава да продължи напред. Приличаме си – обича да играе пред пълен стадион и да го псуват".

Вижте за кой нападател ще се бори Славия с Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички