Емил Костадинов: Никой в БФС не е виновен на ЦСКА и Левски, че не са шампиони


Емил Костадинов: Никой в БФС не е виновен на ЦСКА и Левски, че не са шампиони
Снимка: Lap.bg

2002 0

Една от великите фигури в историята на българския футбол - Емил Костадинов, коменира нашумялото недоволство от редица български клубове, сред които и грандовете ЦСКА и Левски, спрямо управлението на футбола у нас.

Бившият ас на "армейците", Порто и Байерн Мюнхен и настоящ вицепрезидент на БФС обаче побърза да отхвърли нападките към съюза, разкривайки виновните за ситуацията при "червени" и "сини" в последните години.

"През последните години битките не са на терена, а са извън него. Може би двата гранда търсят причините на друго място, а не трябва да е така. В крайна сметка, всичко трябва да се решава на терена", заяви Костадинов, след което отговори дали БФС е основната причина "армейците" да не триумфират в елита вече 14 години.

"Не. Който изказва подобни твърдения, не е наясно с нещата. В клуба през последните години имаше големи сътресения, което е лошо за гранд като ЦСКА. Проблемите трябва да се търсят вътре в клуба, а не извън него", добави още той. Според бившия голмайстор, същото твърдение се отнася и за Левски, които често недоволстват от управлението и съдийството у нас.

"Това, което казах за ЦСКА, се отнася в пълна степен и за Левски. Проблемите трябва да се решават вътре в клуба. Да обвиняваш БФС и съдиите за своите неуспехи, не е реално", завърши Емил Костадинов.

Ето как бившият нападател нападна Димитър Бербатов и екипа му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички