Тити Папазов сравни Наско Сираков с бивол и отсече: Дано Иво Ивков не ме съди


Тити Папазов сравни Наско Сираков с бивол и отсече: Дано Иво Ивков не ме съди
Снимка: lap.bg

36687 0

Тити Папазов, който наскоро бе освободен от поста си член на Надзорния съвет на Левски, след като през лятото самият той подаде оставка, сподели любопитни думи. Папазов го стори по време на съвместната пресконференция на баскетболния "син" клуб и този на ЦСКА. Както е известно, това е първо дерби между тези два отбора в този спорт от 13 години насам.

Един от първите въпроси, на които Папазов трябваше да отговори, бе дали той е членът, когото Иво Ивков обяви, че ще съди. "Силно се надявам да не съм аз този член на Надзорния съвет. В добри отношения съм с Иво Ивков".

Впоследствие Тити сравни собственика на Левски с бивол, когато се отнася до неговото спокойствие. "Каквото и да кажа, ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. Всичко от А до Я е моя режисура за прехвърлянето на акциите. На 10 юни, в знак на благодарност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно, мога да кажа, че Наско има биволско спокойствие. Остави ги да се на***ат. Всичко е свършило".

"Кралят на маршрутките", участие в 15+ фирми: кой е новият член на НС на Левски?

Папазов призова всички, които обичат Левски, да отидат в зала "Универсиада за мача" и коментира трудния период на баскетболния тим през 2013 година: "Тогава децата, които спасиха Левски, през тази година бяха на Евробаскет в Грузия. Те го заслужават. Дори да има милиони левове, Левски няма да жертва таланта на децата си за по-добра селекция. Ние трябва да оценим шанса, който младите баскетболисти имат. Да създадеш играчи е много по-ценно, отколкото да станеш шампион".

Друг член на НС на Левски пък се изказа повече от любопитно за Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички