Станимир Стоилов призна за проблеми в Левски: Моето присъствие се обезсмисля... Не ходя щастлив на "Герена"


Станимир Стоилов призна за проблеми в Левски: Моето присъствие се обезсмисля... Не ходя щастлив на "Герена"
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

4193 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, взе участие на срещата на сдружението "Левски на левскарите", на което той и неговите близки са членове. Там той разкри за обтегнати отношения свързани с управлението на "синия" клуб.

"Изключително неприятни взаимоотношения със спонсора на клуба, безсмислени спорове в последните месеци. От 4-5 месеца не ходя щастлив на "Герена". Аз нося цялата отговорност чисто спортно-технически. Аз обичам диктатурата в един футболен клуб. Изпълнителният директор си носи отговорността за финансите, а аз за спортно-техническата част. Напоследък има изключително много разминаване и скандали. Тези неща трябва да бъдат изчистени", заяви Стоилов.

"Ако клубът продължи да съществува в икономичен режим, ще трябва повече време, за да можем да изглеждаме като фаворит в първенството. Лично моето желание да продължим да се развиваме като игрови стил, но като виждам другите проблеми смятам, че първо трябва да решим по-важните от тях и евентуално тогава да мислим за по-добро финансиране, а сега да продължим с икономичния режим за трансфери и заплати".

"Мога да обещая, че ще дадем всичко от себе си аз и отборът, за да върнем Левски там, където му е мястото, а именно в борбата за титлата, най-късно до другото лято. Но трябва да си обещаем да стабилизираме клуба от финансова гледна точка. Защото ако няма такива битка, моето присъствие се обезсмисля. Под никаква форма няма нужда да бъда в Левски и да живуркам. Оставам заради привържениците, за да гарантираме честността в управлението на клуба и да се опитаме да намерим решение на най-големия проблем - финансовите задължения към българските институции. В момента, в който го направим, моят ангажимент приключва. Оттам ще мисля какво ще правя", добави още специалистът.

Ето пък каква бомба "хвърли" изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички