Тити натъжен: Стадионът не е място, където да печелиш от Левски


Тити натъжен: Стадионът не е място, където да печелиш от Левски

1163 0

Вторият акционер в Левски - Тити Папазов използва профила си във Фейсбук, за да изрази разочарованието си от появилата се информация за сериозно разделение между феновете на тима. Той обяви, че е тъжен, тъй като се наблюдава противопоставяне между левскарите и ги пита дали не се срамуват това да се случва, когато трябва да са заедно.

Папазов призовава онези от привържениците, които не са доволни от нещо, свързано с клуба, да се оттеглят, не да пречат на другите. Той заявява, че стадионът не е място, където "да печелиш от Левски". И пита феновете колко карти са изкупили, след като си позволяват да критикуват. Ето цялото му послание, публикувано без редакторска намеса:

Благодаря на всеки един от Вас,който ме поздрави.

На Рожден ден,човек обикновено е с приповдигнато настроение.Аз обаче съм малко тъжен.Тъжен,защото смятам и го вярвам,че хората,които обичаме Левски сме различни.Успешни,силно обичащи и никога мразещи.

Искам да сме различни,да не бъдем като тези от 2-вия ден на протеста.Българи срещу българи.Това е ужасно.Много по ужасно е да има левскар срещу левскаря.Какво делим?Помолих Ви.Оставете егото си вкъщи,в работата си,в университета си.Елате на стадиона и запейте песните на любовта си.Кому е нужна тази ревност.В трудностите казват,че хората се обединяват.Заедно стават по силни.Заедно по лесно се преодоляват препятствията,които съдбата ни прати.Не се ли срамувате,когато е най необходимо да сме заедно ние да се противопоставяме.Човешкото его е едно от силните неща по света.Нищо ама нищо няма по силно от любовта към Левски.Спрете се,ако нещо не Ви харесва оттеглете се,но не пречете.Оставете тези,които искат и могат и искрено желаят да помогнат да го сторят.Стадиона е за тези,които истински обичат Левски.Стадиона не е място да печелиш ти от Левски(който и да си ти или които да сте)Стадиона е място за спектакъла на нашият любим отбор.На стадиона ще бъдем за да помогнем на нашият любим отбор.От нашата огромна любов,ще печели само клубът,а ние да сме помогнали с формирането на печалбата.Между другото за да бъде някой критичен,трябва да е за пример.

Колко карти изкупихте?

Стига с критиките.Да покажем наистина,че сме различни като успеем.Може м,много можем,страшно много можем само да сме заедно.Подкрепяйте идеите си,развивайте идеите си,реализирайте идеите си.Те не са лични,те са идеи за Левски.За по-доброто бъдеще на Левски.Само Левски,всички за Левски!Левски е повече от мен,теб,той и тя.Левски е повече от всичко и всички!Разберете го!Бог да пази Левски и България.Ден първи! А какво каза Павел Колев за въпросния меморандум, за който говори Папазов, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички