Сираков: Досегашният УС и НС не са освободени от отговорност, макар да исках


Сираков: Досегашният УС и НС не са освободени от отговорност, макар да исках
Снимка: Официален сайт на Левски

1033 0

Главният акционер в Левски Наско Сираков обяви, че неговото желание е било досегашните УС и НС на клуба да бъдат освободени от отговорност. Това обаче ще се случи на следващото Общото събрание на клуба. Според Сираков причината за това е настояване на акционерите.

"Въпреки моето заявено желание, с идеята, че Левски тръгва по нов път. За мен беше излишно и ненужно да не освобождаваме досегашните членове на Управителния и Надзорния съвет, но трябваше да се съобразя с волята на акционерите. Макар че имах право еднолично да реша този въпрос. Това ще стане на следващото Общо събрание", заяви Сираков след събранието.

Запитан какво е разбрал по време на днешното Общо събрание, той заяви: "Това, което виждаме последните пет месеца, в още по-голяма степен се вижда в отношението на акционерите към съдбата на Левски. Това не ме изненадва. Това са хора, които са неразривно свързани с този клуб от много години. Имаше много градивни предложения, всички осъзнават, че клубът се намира в най-тежкия момент в 106-годишната си история. Имаме сериозна нужда от спонсорство и рекламодатели. За някои от нещата сме на финалната права. Може да се подобри състоянието много бързо. На този етап винаги има такава възможност".

Легендата заяви още, че въпреки че клубът е в най-трудния момент в историята си, може много бързо да подобри състоянието си и да започне "да лети“. А как изглежда новият Надзорен съвет на клуба вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички