Наско Сираков не очаква помощ от държавата за стадиона, обяви и чака ли нови спонсори


Наско Сираков не очаква помощ от държавата за стадиона, обяви и чака ли нови спонсори
Снимка: Официален сайт на Левски

1985 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков изрази оптимизъм за бъдещето на клуба, като заяви, че "не му минава и през главата", че Левски може да фалира. Той за пореден път обяви, че всекидневно се водят разговори за спонсорство и някои са на финалната права.

"Имаме сериозна нужда от спонсорство и рекламодатели. За някои от нещата сме на финалната права. Може да се подобри състоянието много бързо. На този етап винаги има такава възможност. Не ни минава през главата за фалит. Ще стартираме сезона, с какви футболисти е още рано да се говори", заяви Сираков на пресконференцията след Общото събрание. Той допълни, че ще се стигне до раздяла с играчите, които взимат прекалено високи възнаграждения.

"Георги Тодоров ме чака да говорим с него ще започне подготовка. Ще говорим за футболистите. Ще се разделим с футболисти, на които възнагражденията са преголеми за възможностите, които има в момента клубът".

На въпрос дали е говорил с премира Бойко Борисов, след като преди време заяви, че ще търси помощ от него за инфраструктурата: "Не съм провел разговор с министър председателя. С господин Кралев проведохме няколко разговора. Знам, че нищо няма да се случи като гледам какво се случва с държавата и какво е на главата на правителството. Левски винаги се е борил и оправял сам, така че разчитам пак да е така". А какво заяви Павел Колев относно информацията, че фенове на Левски може да участват дейно в управлението на клуба - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички