Официално: Левски има очаквания нов Надзорен съвет


Официално: Левски има очаквания нов Надзорен съвет
Снимка: Официален сайт на Левски

1999 0

Левски официално има нов Надзорен съвет (НС). Това стана факт на днешното Общо събрание на "сините", което започна още в 11 часа тази сутрин. 

Очаквано в НС влизат Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. Те сменят Георги Попов, Михаил Тодоров и Александър Тумпаров. НС от своя страна ще назначи нов Управителен съвет на Левски. Както вече е известно, Наско Сираков притежава 51% от акциите на клуба, а Тити Папазов е с 35%. Папазов обаче не присъства, тъй акто все още се лекува от коронавирус. По-рано бе взето решение феновете също да имат свой представител, като избраният е Петър Ганев.

Той е старши изследовател в Института за пазарна икономика, в който работи от 2007 г. Интересите му са в областта на развитието и икономическия цикъл, публичните финанси и ролята на държавата, регионалното развитие, свободните пазари и неравенството. Ганев е председател на УС на Българската макроикономическа асоциация в периода 2016-2017 г. Автор на множество статии с икономическа тематика. Бивш член на Управителния съвет на Тръст Синя България. Междувременно, фракцията "Ултрас Левски" алармира, че НКП и тръст "Синя България" искат да превземат клуба отвътре - ето какво написаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички