Левски поздрави Тити Папазов, който има рожден ден


Левски поздрави Тити Папазов, който има рожден ден

1699 0

Тити Папазов, който притежава голям % от акциите на футболния клуб Левски, днес (17.07) празнува своя рожден ден. Той става на 53 години. На официалния сайт на "синия" клуб го поздравиха чрез специално съобщение. Публикуваме го без редакторска намеса:

"Днес своя 53-ти рожден ден празнува един от най-успешните баскетболни треньори и голямо „синьо“ сърце Константин Папазов.

Папазов е бивш президент на Баскетболен клуб „Славия“, треньор на мъжките състави на „Левски“ и „Лукойл Академик“, както и на мъжкия и на женския национален отбор по баскетбол.

Седемкратен шампион на България, шесткратен носител на Купата на България, двукратен носителна на Суперкупата на България и трикратен носител на трофея от Балканската лига. Баскетболен треньор на България за 2009 година и участник в редица инициативи, свързани с футболен клуб „Левски“.

ПФК „Левски“ честити празника на Папазов и му пожелава здраве, лични и професионални успехи и бъдещи щастливи мигове с любимия клуб". Междувременно, клубове от Втора лига имат интерес към Стайн Спиерингс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички