"Тенденция срещу Левски": Николай Костов се оплака от терена и от съдиите


"Тенденция срещу Левски": Николай Костов се оплака от терена и от съдиите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1662 0

Наставникът на Левски Николай Костов говори след равенството 2:2 с Локомотив София. "Сините" изпуснаха победата в края, въпреки че имаха аванс от две попадения. Двете точки бяха загубени в последните секунди, когато Димитър Митков изравни от дузпа.

Специалистът призна, че лошото състояние на терена е повлияло на представянето на неговите футболисти, които не са могли да проповядват стила си. Освен това подчерта, че липсата на основни играчи се отразява много.

Костов недоволен от съдиите и от терена след неуспеха за Левски

"Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Нямаше как да наложим нашия стил, имаше много брак, доста лоши комбинации. Въпреки това поведохме с 2:0 и загубихме спечелен мач, за което няма извинение. Трябваше да бъдем по-мъдри и да играем по-опростено в края. Предстоят анализи на този мач - отново загубихме спечелен мач.

Трудно играем без основни играчи, видимо е. Очаквах повече от тези, които играеха по-малко в тези мачове. Пролича си отсъствието на основни играчи, нямаме добър баланс. Бързо губим топката. Нямаше добра организация при контрапресата, тежестта падна основно върху полузащитата и защитата. Както се е случвало - когато си помислихме, че всичко е преодоляно, загубихме важни точки" - започна той пред "Диема спорт".

"Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен и да обвинявам нашите играчи, имаше добри моменти, не искам да подценявам и Локомотив София. Много спорен момент обаче в края на мача, искам да го споделя вече, защото става доста тенденциозно против Левски такова съдийство. Знам, че сигурно ще бъде обвинен заради това, че коментирам съдийството, но за мен е много спорно съдийство, има дузпа, която поне трябва да бъде разгледана от ВАР" - каза още старши треньорът.

Освен това той коментира и любопитен момент от мача. Костов отсече, че доскорошен любимец в Левски дори не се зарадвал на гола и е силно разстроен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички