"Дори не се зарадва на гола": Костов разочарован от звезда на Левски - това ли е краят?


"Дори не се зарадва на гола": Костов разочарован от звезда на Левски - това ли е краят?
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

3740 0

Старши треньорът на Левски Николай Костов говори след срещата с Локомотив София. Той бе разочарован от начина, по който "сините" изпуснаха успеха. Те водеха до последните секунди, когато бяха изравнени за 2:2 след точно изпълнена дузпа.

Наставникът няколко пъти призна, че липсата на ключови футболисти се усеща твърде много в отбора. Той посочи като проблем, че отборът не може да изповядва своя стил.

"Трябва да излезем от тази криза, убеден съм, че имаме добър отбор и добри футболисти. Повтарям, че има основни играчи, които липсват. Ключов играч е Уелтън. Губим топката в нападение изключително бързо. Играчите от средата, докато се върнат в защита... Това не е нашият стил, трябва да играем в полето на противника" - призна специалистът.

За финал бе запитан за ситуацията с Жереми Петрис и Андриан Краев, които все още не са подписали нови договори. Именно бившият капитан на отбора вкара за 2:0, а Костов призна, че е останал разочарован последвалото.

Какво е бъдещето на Андриан Краев с Левски?

Той сподели, че е разстроен как Краев не е отпразнувал попадението си, с което е щял да повдигне духа. Старши треньорът сравни реакцията му с това да вкараш гол на тренировка.

"Мисля, че този въпрос трябва да остане без коментар. Краев отбеляза хубав гол навреме, трябваше да повдигне духа, а той без емоция, все едно на тренировка е вкарал. Нито отиде да поздрави публиката, разстроен съм" - призна пред "Диема спорт".

В срещата имаше и други ключови моменти - вижте какви шокиращи пропуски направиха на празна врата играчи на Левски и Локо София (ВИДЕО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички