Два пропуска на празна врата: Ужасно аматьорско петно за Първа лига (ВИДЕО)


Два пропуска на празна врата: Ужасно аматьорско петно за Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2660 0

Левски си извоюва минимална преднина от 1:0 след 45 минути игра като гост на Локомотив София на тежкия терен в столичния квартал "Надежда". Резултатът обаче можеше да бъде доста различен - и в двете посоки.

"Сините" започнаха по-силно и търсеха гола. Той дойде в 27-ата минута, когато Марин Петков блесна със страхотен индивидуален пробив, демонстрирайки техника, след което стреля в далечния ъгъл и матира Любенов.

Секунди преди това пък гостите сътвоериха огромен пропуск. При него Жереми Петрис опита силен удар от неособено удобна позиция, а това се превърна в страхотен извеждащ пас. Рикардиньо се хвърли на шпагат и стигна топката, но я вдигна твърде много и я запрати в напречната греда.

И ако в този случай отиграването не бе толкова лесно, за да бъде вкарана топката в празната врата, то в края на полувремето домакините се отличиха с вероятно пропуска на сезона. Той бе дело на Франса.

След груба грешка около наказателното поле на Левски топката бе отнета. Димитър Митков постъпи без никакъв егоизъм и подаде в наказателното поле към Франса, който бе непокрит и пред празна врата. Въпреки това прати топката доста неточно над вратата.

Всичко за столичното дерби Локомотив София - Левски от Първа лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички