Данило Дончич подразни всички в Левски, след като им "открадна точките"


Данило Дончич подразни всички в Левски, след като им "открадна точките"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1312 0

Треньорът на Локомотив (София) - Данило Дончич, остана доволен от представянето в мача срещу Левски (2:2) и заяви, че тимът му е заслужавал победата. Така той подразни съперника, който водеше до добавеното с време с 2:1, но "железничарите" изравниха в последните секунди. 26-кратните шампиони регистрираха и няколко пропуска в "Надежда".

"Усеща се като успех и покрай терена. Трябва да се каже, че изиграхме може би най-добрия мач, откакто съм тук. Раздадоха се максимално от първата минута, не заслужавахме да паднем, а даже да бием. Цялата статистика това показва, а и на терена се видя.

Можем да съжаляваме за пропуските и че не взехме трите точки. От първата минута искахме повече победата. Левски е качествен отбор с много добри футболисти. Те вкарват гол от половин шанс. Така се случи днес, но не се предадохме до последната минута и в крайна сметка взехме точката, която ще ни вдигне морала за двата мача преди прекъсването", анализира той пред "Диема спорт".

"Футболно правило - изпуснеш ли, противникът наказва. Това ни се случи. Благодарение на нашите момчета, които вярваха до края, че резултатът ще е позитивен - точката е позитивна като морал, не като класиране. Играхме добре и срещу другите грандове, но не взехме и точка. Ако играем така, няма да имаме проблеми. Борим се за класирането и оттам да търсим шанс за Европа", продължи Дончич.

"Щастлив съм за головете на Митков. Бях нападател, говорих с него - да му се вдигне самочувствието, да играе по по-различен начин, отколкото досега. Малко на шега му казах - новият Бензема. Малко му трябваше да тръгне, има качества, добро момче е", завърши специалистът. А ето какъв бе коментарът на "играча на мача" Димитър Митков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички