Наказалият Левски - Митков: Имахме повече положения от тях, посвещавам дубъла на баща ми


Наказалият Левски - Митков: Имахме повече положения от тях, посвещавам дубъла на баща ми
Снимка: Официален сайт на Локомотив София

877 0

Нападателят на Локомотив София - Димитър Митков, сподели, че с отбора са имали предчувствие преди мача с Левски, че ще постигнат положителен резултат. "Железничарите" направиха 2:2 днес, а Митков вкара и двете попадения за своя тим и бе избран за "играч на мача".

"Поведоха ни с два гола, виждате колко тежък бе теренът, не позволяваше много да се играе футбол, дадохме доста борба. И с момчетата си говорихме преди мача, че днес ще е много тежко, всички дадохме 100%, вкарахме два гола и успяхме да изравним. Мисля, че това е един справедлив резултат, въпреки че имахме повече положения от тях", започна той пред "Диема спорт".

Запитан какво им е помогнало след гредата и пропуска на Карлос Франса, нападателят заяви: "Помогна ни това, че се борихме до края. Имахме усещане преди мача, че ще постигнем добър резултат. Не бяхме много концентрирани пред положенията, но вкарахме два гола и в последната минута успяхме да вземем точката".

"Всеки гол е важен и заема спомен в съзнанието. Тези бих ги посветил на баща ми, защото той знае през какво минавам и през какво съм минал, за да стигна дотук. Трудно е, когато голът не идва, за един нападател това е най-важното. Но когато не спираш да тренираш и да мислиш само за това, рано или късно нещата ти се случват", завърши Митков. Треньорът на Локо (Сф) пък подразни всички в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички