Стоилов: Ако е нужно, ще отложим цялото първенство, за да влезем в групите


Стоилов: Ако е нужно, ще отложим цялото първенство, за да влезем в групите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3272 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди реванша с Хамрун от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Българският гранд има скромен, но ценен аванс от 1:0 след гостуването в Малта, но наставникът подчерта, че футболистите не трябва да се успокояват от този факт.

Ето какво каза Стоилов:

"Вълнуват ме игровите ни действия, ако изглеждаме уверени ще намерим пътя към вратата на противника. Важно е как ще се отбраняваме. Евромачовете са на стабилност и организация, естествено и на голове. Можем да кажем, че мачът се явява възлов.

Ангажиментът ни е сериозен и трябва да изиграем мача по най-добрия начин. Левски вече има какво да губи. Впечатлен съм от комбинативността и дисциплината на противника, така че много зависи от нас във фаза в защита. Още не сме изчистили състава, имаме и някои дребни проблеми

Няма как да имаме изисквания, различни от това да играем в стил Левски. Трябва да бъдем изключително внимателни с личните си очаквания. Трябва да мислим, че не е имало първи мач, все едно започваме от 0:0. Ние трябва да търсим победата, ако тръгнем да браним преднината, може да бъде фатално.

Ще ни трябва горещо сърце и хладен ум. Предстои мач, който ще бъде изключително тежък. В последните години ние се превърнахме в аутсайдери в Европа и сега трябва да връщаме авторитета на Левски и България. Ние сме си казали желанието за мача с Лудогорец. Ако трябва, ще отложим цялото първенство само и само да стигнем групите". 

Ето какво каза и Николай Михайлов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички