Станимир Стоилов: Не мисля за „втора приказка“! Левски не е фаворит срещу Хамрун Спартанс


Станимир Стоилов: Не мисля за „втора приказка“! Левски не е фаворит срещу Хамрун Спартанс
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2302 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели какви мисли го вълнуват преди реванша срещу Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той засегна най-актуалните теми около „синия“ клуб.

Ето какво заяви Мъри пред колегите от BetNews:

"Левски не е фаворит, защото не е готов да играе на постоянно ниво в Европа. Нямахме представа как ще стартира отбора. От такъв млад и крехък състав като нашия, може да очакваме всякакъв вид лъкатушене.

Футболистите ще направят всичко възможно да се представят по най-добрия начин. Всичко друго са голи обещания. Във футбола или въобще в спорта, този който ти обещава резултати, обикновено лъже.

И двата отговора са верни и двете неща носят достатъчно удоволствие. Първо разбира се, че Левски се върна към победите! По-важното всъщност е, че на първо място отборът е в сърцата на хората. Затова в четвъртък ще се опитаме да играем по най-добрия начин и ще искаме да спечелим срещата.

Нямам някаква специална рецепта. Имам изисквания, имам правила и тренировки, които трябва да се спазват. Държа много и на тактическата дисциплина. Има нещо, което е задължително за играчите на Левски. То е да се играе с душа и сърце за клуба, от първата до последната минута.

Отсъствието на Ивелин Попов създава затруднения най-вече, че липсва играч от неговата класа. Той може много да помогне на отбора. Засега не сме в състояние да кажем краен срок за завръщането му. Мисля, че до една седмица ще има възможност да започне да се появява в игра.

Никога не съм мислил за така наречената "втора приказка", както си я кръстиха много хора. Мисълта ми единствено е да спасим Левски да не фалира, както и спортно-технически и игрово. Това на този етап е най-важното нещо. Да си спасим клуба. Засега има стабилизиране в игровите действия, надявам се и финансово в най-скоро време да се решат проблемите".

А ето как Левски ще превърне в апетитна хапка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Бокс

Време е за бойна седмица! "Денят на Страшния съд" е тук и ще бъде незабравимо зрелище (ВИДЕО)

2023 година, особено в тежка категория на професионалния бокс, беше разочароваща. Така и не видяхме битките,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички