Мъри: Може да стартираме европоход, ако елиминираме Хамрун


Мъри: Може да стартираме европоход, ако елиминираме Хамрун
Снимка: Levski.bg

1789 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред Българската национална телевизия около третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Специалистът е на мнение, че е рано за прибързани заключения, както и не подценява малтийския съперник.

"Сили за европоход? За поход още е твърдо рано да говорим. Вече е заложен началния стадий. Ако елиминираме Хамрун, ще имаме директен сблъсък за групите. Тогава може да стартираме поход. Срещу ПАОК показахме, че можем да играем, но на нас ни трябва постоянство.

Не мога да бъда категоричен дали можем да спрем хегемонията на Лудогорец. Ясно е, че съперникът има достатъчно класа, опит и авторитет. Как да имат млади играчи, като нивото им е прекалено високо.

Критики за отложените мачове: Не се опасявам от това. Разбирам опонентите ни, защото те нямат мачове. Но ако бяхме започнали по-рано, щеше да е добре. Тогава обаче никой не коментира. Сега се съобразявам само с Левски, а не с другите.

Ивелин Попов? Ще се доказва на терена. Ивелин е показал нивото си. Важно е да не получава повече травми. Като набере форма, ще играе. Ако всичките ни играчи са здрави, ще имаме конкуренция и ротация.

Дали ще се разделим с някой? Далеч сме от атомно нападение. Тримата вършат много работа и в защита. Там им е силата, играта им в нападение трябва да се подобрява. Ако дойде оферта, ще решаваме. Левски може без всеки, ще се справим. Ако всички играчи са здрави, мисля, че можем да се справим и без нови. Отделен е въпросът, ако достигнем груповата фаза на Лигата на конференциите.

Дали съм се променил спрямо първия престой? Тогава бях малко по-спокоен, защото имаше стабилност. Сега при нас също се оправят нещата с плащанията", сподели Станимир Стоилов.

Вижте къде може да гледате НА ЖИВО Левски и Пирин!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички