Михайлов: До преди месец всички се съмняваха, че може да стигнем дотук


Михайлов: До преди месец всички се съмняваха, че може да стигнем дотук
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2708 0

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори преди реванша срещу Хамрун от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. "Сините" завоюваха ценен успех в първата среща (1:0) след късен гол на Филип Кръстев. 

Ето какво сподели националът на България:

"Още в Малта заявих, че гостуването ще бъде тежко, но не очаквах чак такава съпротива. Хората играят футбол и не бива да забравяме кога вкарахме гол. Повечето им футболисти са чужденци, а двама-трима са национали на родините им.

Нямаме право да подценяваме абсолютно никого, тъй като сме близо до плейофите. Само до преди месец всички се съмняваха, че подобно нещо е възможно. Трябва да направим всичко възможно да спечелим и да се класираме в следващия кръг

Феновете ни пак изкупиха билетите за 15-20 минути. Трябва да ги зарадваме, а и това е Европа - трябва да бъдем максимално концентрирани.

 Нищо не ме притеснява. Отборът е подготвен, всички футболисти са здрави освен Ивелин. Пред нашата публика и на нашия терен срещата ще бъде по-различна. Гледаме срещата по най-сериозния начин. В Малта изиграхме приличен мач, но нека не забравяме, че вкарахме в 95-ата минута. Ще играем отново на 100 процента".

Вижте какво каза Станимир Стоилов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички