Станимир Стоилов за Ники Михайлов: В последните пет-шест години лъжеше себе си и всички, че е футболист


Станимир Стоилов за Ники Михайлов: В последните пет-шест години лъжеше себе си и всички, че е футболист
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

20524 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че през последните 5-6 години Николай Михайлов е лъжел себе си, че е футболист, но в последните 9 месеца се е завърнал към най-добрата си форма.

"Синият" наставник говори за бъдещето на 34-годишния национал на България и обяви, че младите вратари ще бъдат с предимство, а "Николай ще чака":

"Той е вратар на Левски. В последните пет-шест години лъжеше себе си и всички, че е футболист. През последните девет месеца изгради мускулатурата си и прилича на вратар. Когато навлезе в най-добрата си спортна форма допусна грешките срещу Хамрун и съдбата го наказа, както и всички нас за прикриването през годините", каза Стоилов по време на среща със "сини" фенове преди мача с Ботев Враца.

"Не искам да търся виновник в негово лице. На този етап е в клуба и ще се бори за мястото си. Младите вратари ще са с предимство. Неслучайно Пламен пази през пролетта за купата и силните контроли, за да преодолее психическите спънки, все пак е на 17 години. Докато той се представя добре, Николай ще чака", отсече Мъри.

"Тема Спорт" пък пише, че 18-годишният Иван Андонов, който играеше под наем в примаверата на Фиорентина, в крайна сметка ще остане в Левски и ще подпише нов договор с клуба. Това означава, че Станимир Стоилов ще има на разположение четирима вратари - Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров и Иван Андонов!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Андриан Краев обясни защо не се е зарадвал на гола и заяви: Надиграхме Лудогорец последните 4-5 мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички