Андриан Краев обясни защо не се е зарадвал на гола и заяви: Надиграхме Лудогорец последните 4-5 мача


Андриан Краев обясни защо не се е зарадвал на гола и заяви: Надиграхме Лудогорец последните 4-5 мача
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

10666 0

Един от голмайсторите на Левски при победата над Ботев Враца с 2:0 - Андриан Краев, заяви след двубоя на стадион "Христо Ботев", че "сините" заслужено са победили, но отново се е проявила тяхната най-голяма слабост:

"Мисля, че във всяко едно естество надиграхме Ботев Враца. Заслужено победихме, но пропуснахме много и това се явява един вид като слабост. Но важното е, че си тръгваме с победа от този негостоприемен стадион", каза авторът на първото попадение пред камерите на "Диема" и след това поясни защо не се е зарадвал:

"Имаме доста високи хора, радвам се, че успях да вкарам първия си гол с глава от корнер. Получи се хубаво. За мен беше по-специално да отбележа, беше ми носталгично като дойдохме тук на стадиона. Публиката ме прие добре, за мен беше специално. Баща ми е играл тук, брат ми е играл и аз съм играл тук. Разбира се, че няма да отпразнувам гола, защото изпитвам добри емоции към този клуб".

Дефанзивният полузащитник на Станимир Стоилов каза няколко думи и за предстоящия сблъсък с Лудогорец за Суперкупата на България (1 септември): 

"Трябва да повторим последните ни игри срещу Лудогорец. Надиграхме ги последните 4-5 мача. Треньорът ще каже какво иска и се надявам ние да го изпълним и да ги победим. Винаги имаме мотивация, особено срещу такъв съперник като Лудогорец. Трофеят си е трофей и искаме да влезе в нашата витрина".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички