Треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри какво го е накарало да се откаже от Анте Блажевич


Треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри какво го е накарало да се откаже от Анте Блажевич
Снимка: Levski.bg

3106 0

По време на срещата с фенове на Левски преди гостуването на Ботев Враца, старши треньорът на отбора Станимир Стоилов обясни защо се е отказал да разчита на лятното попълнение Анте Блажевич.

Хърватинът изигра само един официален мач за "сините" (73 минути при загубата от ЦСКА 1948 в първия кръг) и след това бе отстранен от състава.

"Тренира отделно от групата и търсим начин, за да разтрогнем договора му. Допуснах грешка с неговото привличане", призна Стоилов и разкри какво точно не му е харесало в десния краен бранител:

"Не успяхме да уцелим като психика и характер в него, за да носи екипа на Левски. Предпочетох да потърсим веднага разтрогване на договора му, отколкото да стои две години и да си взима заплатата".

"Най-лесно беше да го пускам в мачовете с Хебър, Спартак Варна и Пирин и да казваме колко е добър. Не искам да заблуждавам хората. Да, ще има някаква финансова загуба. Видяхме, че в първия мач допусна грешка в 25-ата минута и тогава може би сгреших. До момента играч, от когото съм се отказал, не е стигал до високо ниво", допълни още Мъри пред привържениците на Левски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Андриан Краев обясни защо не се е зарадвал на гола и заяви: Надиграхме Лудогорец последните 4-5 мача

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички