Росен Кирилов: Ако бяхме в пълен състав, мачът щеше да е по-интересен


Росен Кирилов: Ако бяхме в пълен състав, мачът щеше да е по-интересен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1472 0

Старши треньорът на Ботев (Враца) Росен Кирилов коментира загубата на неговия тим от Левски с 0:2 в осмия кръг на Първа лига.

"За капак на всичките проблеми с контузени играчи ни изгониха и футболист днес. Опитахме се да се противопоставим, превъзхождаха ни след червения картон, издържахме, остискахме, имаха по-високи хора за статични положения и там бе ясно, че ще се пропукаме".

"Играхме с човек по-малко срещу Левски - пагубно. Поздравявам момчетата, съжалявам за втория гол. Трябваше ни късмет, за да вкараме и да изравним, но искам да поздравя момчетата за играта. Няма ги 5-6 основни играча, бе ни много трудно, ако бяхме в пълен състав мачът щеше да е по-интересен".

"Очаквам за мача с Пирин всички да са на линия, защото контузиите не са толкова тежки, силно се надявам това да се случи. Мисля че за Маринов до сряда ще има яснота за трансфера му. Силно се надявам и за френските попълнения - да се официализира сделката с тях и да дойдат, със сигурност ще ни помогнат много"

"До колкото знам ръководството преговаря с Юлиян Ненов, но все още нямам никаква информация около него".

Ето какви бяха думите и на треньора на Левски - Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички