Станимир Стоилов: Време е и да печелим мачовете, Ники Михайлов ще пази срещу Черно море


Станимир Стоилов: Време е и да печелим мачовете, Ники Михайлов ще пази срещу Черно море
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3782 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов говори преди двубоя на "сините" срещу Черно море. Срещата ще се проведе във Велико Търново заради наказание на столичани, а Мъри разкри, че Николай Михайлов ще застане на вратата.

"Имам в главата представа как ще играем и как ще противодействаме. Все пак има 24 часа до мача, не можем да сме сигурни какво ще се случи. Имаме тренировка сега и след нея играчите ще са наясно горе-долу какъв ще е съставът. Казах ви, че имам идея как ще изглеждаме, но Михайлов ще пази. Младите ни вратари ще получават постоянни шансове за изява. На този етап младостта винаги е получавала достатъчно шансове, така и ще е занапред", заяви наставникът на пресконферения преди двубоя.

Срещата с варненци е в събота, 11 февруари, от 12:30 часа. Първоначално бе насрочена за 17:30 часа, но БФС промени часа. "След промяната на мача, единствената ни дилема е теренът. Имаме хора вече там, все още има малко сняг. Единственият проблем, който може да е - да не е замръзнал теренът. Иначе, след промяната на часа ще бъдат значително по-добри условията като температури. Да може двата тима да изиграят един добър двубой и да покажем, че сме готови за футболната битка. С Черно море са ставали винаги хубави двубои".

"Проблеми има единствено Асен Митков, който вече тренира. Изключвам Краев, който е наказан. Черно море си има изграден стил от последните години, не вярвам да има изненади. Надявам се да има футболна битка и по-добрият да спечели. Ако се представим на най-високото си ниво, би трябвало да победим", като след това допълни, че и Жереми Петрис е все още контузен.

"Аз очаквам от моите играчи да печелят мачове. След положителното представяне на терена е време да печелим мачове. Футболистите на Левски са задължени да играят всеки мач за победа и да я търсят до последната минута. Нашият отбор ще има подкрепата на своите привърженици. Нямаме възможност като други отбори да държим огромен брой играчи и да ги чакаме по няколко месеца, за да ги пускаме в игра. Добрият футболист е добър и на по-лош терен. По-голямо ще е желанието и волята, а не качеството на играта. От първата минута трябва да се опитваме да играем футбол, макар и на този терен", допълни Мъри.

"Като всички футболисти Рикардиньо се старае да е част от колектива. Най-важно е да изпълнява това, което е нужно за отбора. Ако го направи и отборът ще му помогне по-бързо да се адаптира", завърши Стоилов.

Вижте пълната позиция на НКП на Левски по темата с предстоящия двубой!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички