БФС провали плановете на домакините преди Левски - Черно море


БФС провали плановете на домакините преди Левски - Черно море
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3577 0

Промяната на СК към БФС около предстоящия двубой между Левски и Черно море в първия кръг от Първа лига по време на пролетния полусезон продължава да води и допълнителни последствия след себе си за всички замесени страни. 

По този начин стана ясно, че едно от големите събития преди двубоя - традиционно шествие на "сините" привърженици по улиците на Велико Търново, няма да се проведе заради изтегления час на двубоя.

Припомняме ви, че двубоят ще се изиграе в "старата столица" на стадион "Ивайло" поради изтърпяване на наказание от страна на Левски за отнемане на домакинство в един шампионатен двубоя. 

Срещата първо трябваше да се проведе в събота от 17:30 ч., но бе преместен с 5 часа по-рано след молба от страна на НКП към Левски в четвъртък сутрин.

Така от местния фен клуб на Левски във Велико Търново отмениха планираното шествие, което трябваше да тръгне в 15 ч. и щеше да затвори няколко главни улици в центъра на града.

"Поради променения час на мача с огромно съжаление искаме да ви уведомим, че шествието се отменя. Само "Левски", написаха от Old Capital Boys.

Вижте повече за промените около Левски - Черно море!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички