Левски продължава да следи изявите на 19-годишен футболист от Септември София


Левски продължава да следи изявите на 19-годишен футболист от Септември София
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3259 0

Треньорският щаб на Левски продължава да следи изявите на младия десен краен бранител на Септември София - Мартин Стойчев, съобщава "Тема Спорт".

Подобни информации се бяха появили още през миналата година, но тогава не се стигна до преминаването на 19-годишния защитник на стадион "Георги Аспарухов".

Във вторник, 7 февруари, Левски победи Септември с 4:1 в последна контролна среща преди подновяването на Първа лига. Тогава Стойчев излезе като титуляр и успя да изиграе прилично първо полувреме, спирайки набезите на бразилеца Уелтън. През втората част обаче, нивото му падна, а голът на Цунами дойде именно през неговата зона.

Изданието пише, че треньорите в Левски все пак са останали с добри впечатления от него и ще продължат да следят изкъсо изявите му през следващите месеци. Мартин е юноша на Септември и до момента може да се похвали с 47 мача и 4 асистенции в мъжкия футбол. Той е част и от националния отбор на България до 21 години!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Руски клубове отмъкват Хосе Кордоба от Левски с подмолни актове?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички