Официално: БФС с ключова промяна около Левски - Черно море


Официално: БФС с ключова промяна около Левски - Черно море
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

3189 0

Спортно-техническата комисия към БФС взе ключово решение около дългоочаквания двубой между Левски и Черно море на старта на пролетния полусезон в Първа лига. 

От Централата взеха решение да сменят началния час за двубоя от 17:30 ч. в събота на 12:30 ч. По-рано през днешния ден от НКП на Левски изразиха негодувание около първоначалния начален час на срещата поради лошите метеорологични условия в страната през последните дни.

"Предвид тежките метеорологични условия в страната през последните дни и с цел осигуряване на максимално добри условия за привържениците, съвместна експертна група от БФС, ПФЛ и Нова Броудкастинг Груп отправи предложение към Спортно-техническата комисия за промяна в началния час на двубоя от XІX кръг на ППЛ между отборите на Левски и Черно море.

 В резултат на това бе взето решение по изключение срещата да се състои от 12:30 ч. на 11 февруари (събота) на ст. „Ивайло“ във Велико Търново. Останалите дати и часове на двубоите от кръга в ППЛ остават непроменени".

Преди първия съдийски сигнал двата тима са в сходни позиции във временното класиране, след като Левски е шести с 30 т., докато Черно море е седми с точка по-малко. Двубоят пък е предвиден за стадион "Ивайло" във Велико Търново, тъй като "сините" изтърпяват наказание от "лишаване от домакинство" поради сблъсъци на "Герена" по време на Левски-Славия от края на 2022 г.

Вижте пълната позиция на НКП на Левски по темата с предстоящия двубой!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички