"Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона" - НКП на Левски се ядоса на БФС


"Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона" - НКП на Левски се ядоса на БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3667 0

Националният клуб на привържениците на Левски (НКП) се обърна към ръководителите на футбола в България, за да изкаже възмущението си от началния час на мача Левски - Черно море.

*На 11 февруари "сините" домакинстват на "моряците" във Велико Търново заради наказание, а двубоят е насрочен за 17:30 часа!

От НКП разкриват, че към 10:30 ч. на днешния 9 февруари са продадени 1 846 билета за трибуните на стадион "Ивайло" и напомнят, че други близо 6 000 привърженици имат и абонаментни карти. 

Запалянковците изразяват мнение, че "никъде в наредбата няма наказание издевателство, защото само така може да се определи насроченият от вашите подчинени начален час на мача", който е наречен "издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона - зрители, футболисти, служебни лица". Допълва се още, че по този начин се създава "риск за живота и здравето на хилядите пътуващи в късните часове на нощта".

Ето какво гласи целият пост на НКП (без редакторска намеса):

"Господа ръководители на българския футбол.

Към 10.30ч.на 09.02.2023 г. са продадени 1846 билета за футболната среща Левски-Черно море. Ще ви припомним, че са закупени и близо 6000 сезонни карти от привържениците на Левски. Колко от притежателите им ще дойдат на мача, може да се гадае. Дали зрителите на останалите мачовете от двете професионални групи сумарно ще бъдат повече от тези на ст."Ивайло",ще разберем в края на кръга. Господа, в наредбата точно са упоменати наказанията за съответните провинения. Но никъде в наредбата няма наказание издевателство, защото само така може да се определи насрочения от вашите подчинени начален час на мача. Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона-зрители,футболисти,служебни лица. И риск за живота и здравето на хилядите пътуващи в късните часове на нощта. Господа, вземете решение в полза на футбола!".

*Четете последните новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички