Станимир Стоилов: В мача с Черно море Левски загуби всичко, нуждаем се от победи, за да върнем част от уважението на феновете


Станимир Стоилов: В мача с Черно море Левски загуби всичко, нуждаем се от победи, за да върнем част от уважението на феновете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6473 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, даде пресконференция преди гостуването на Пирин Благоевград от 20-ия кръг на Първа лига, което ще се състои в утрешния 19 февруари (15:15 часа):

"Обикновено не съм фен на дългия цикъл без мачове. Такава е програмата и ние трябва да се съобразим. Доволен съм от фуболистите, тренираха сериозно през седмицата. Мисля, че са готови за мача. Важно е какво ще покажем утре на терена. Изключвам Илиян Стефанов, който беше болен, но днес вече е добре. Така че всички ненаказани хора ще вземат участие в мача", заяви Мъри, цитиран от "Sportal".

"Повече търсим решения защо не постигаме успеха, отколкото да ни обезвервят резултатите. Всичко зависи от футболистите и какво ще покажат на терена. По-важно е да намерим пътя към победата. Трябва да проявим повече воля, характер и майсторство. Футболистите на Левски са на терена, за да решават задачите", категоричен бе наставникът на "сините", а след това се върна към загубата от Черно море преди седмица:

"В мача с Черно море Левски загуби всичко. Загубихме и трите точки, и Цунами, и авторитет донякъде. Загубихме около 3-4 хиляди публика повече на стадиона. Футболният бизнес загуби много. Явно не можем да изчистим единомислието в тази тема и ще продължаваме по този начин. Не беше най-силният ни мач откъм воля и характер", призна Стоилов и допълни:

"Трябва да намерим себе си и да гледаме напред. Левски се нуждае от победи, за да върнем част от обичта и уважението на нашите фенове. Тези 6 месеца и повече, в които изчаквахме да видим какво ще се случи, се отразиха негативно на всичко. Хората чакаха спасител, клубът не предприемаше достатъчно активни действия в търсене на спонсори и инвеститори. Имаше пасуване и във входящи и изходящи трансфери".

"Сега отново трябва да намерим път, по който Левски отновно да излезе от тази ситуация. Тя не е приятна, но трябва да помислим и да мобилизираме цялата левскарска общност. Трябва да намерим решение на най-важните проблеим. Ще се опитаме да поддържаме високо ниво на игра", каза още треньорът на Левски, а за финал не скри, че на "Герена" очакват още един нов футболист:

"Надявам се другата седмица да има повече яснота по сделката с евентуален нов футболист. От дълго време се опитаваме да създадем по-голяма конкуренция в нападение. Разговорите се водят от доста време. Надявам се другата седмица да намерим решение. Целта продължава да бъде намирането на млади играчи, които да носят добро ниво на терена и същевременно да имат цена. Засега се справяме добре с това. Мисля, че няма да продаваме. Ще търсим заедно с всички левскари решение на проблема, който ни виси", завърши Стоилов.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Станимир Стоилов и фенове на Левски почетоха паметта на Апостола (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички