Бивш футболист на ЦСКА за Левски: Две-три бързи крачки водят до една голяма назад, стъпките не могат да се прескачат


Бивш футболист на ЦСКА за Левски: Две-три бързи крачки водят до една голяма назад, стъпките не могат да се прескачат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4128 0

Бившият атакуващ футболист на ЦСКА Велизар Димитров коментира актуалното състояние на Левски и заяви, че е шокиран от последните резултати на тима на Станимир Стоилов, но и допълни, че финансовите проблеми винаги влияят на един отбор:

"За мен последните резултати са шокиращи. С идването на Станимир Стоилов нещата започнаха да изглеждат по съвсем различен начин. Тимът заигра футбол. И имаше предпоставки много бързо да дръпне нагоре. Но и финансовите проблеми винаги влияят на отбора", обясни Димитров, който бе гост в предаването "СПОРТ" по "TV1".

"За Левски в момента най-важното е, ако има как, постепенно да изчистват задълженията си, изобщо да не гледат резултатите. Въпреки че техните фенове не го приемат, но трябва да разберат, че имат много по-важни проблеми от броя мачове без победа", смята бившият играч на "армейците".

43-годишният перничанин допълни още, че Левски е направил две-три бързи крачки, които са довели до една голяма назад и констатира, че стъпките в развитието не могат да се прескачат:

"Там сред привържениците имаше излишна еуфория, мислеха си, че до година-две тимът отново ще е шампион и ще бъде старият Левски, който те искат да виждат. Но стъпките не могат да се прескачат. Две-три бързи крачки водят до една голяма назад. Трябва да си извървят пътя и да стабилизират клуба, защото в момента нещата изобщо не изглеждат добре".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Син" глас: Никой не желае и е безпредметно да се стига до фалит на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички